Home   |   Producten   |   Onderhoud & Storing   |   Over Steras   |   Contact
Over Steras

Als  vertegenwoordiger van WEBECO is Steras gecertificeerd voor advies, verkoop, onderhoud en service bij storingen voor alle WEBECO-apparatuur binnen de Benelux.

Ons specialisme is de uitstekende service na de plaatsing van een sterilisator. Wij beseffen ons terdege dat dit essentieel is voor uw bedrijfsvoering. Hiervoor bieden wij dan ook altijd, ook na kantoortijd, een passende oplossing. Het is de kracht van Steras om zich zo flexibel op te stellen: door de jaren heen hebben onze klanten gemerkt dat zij nooit tevergeefs een beroep op ons hoeven te doen als zich onverwacht een probleem voordoet. Door de centrale ligging van ons bedrijf, kunnen we altijd snel bij u zijn.

Naast de WEBECO-apparatuur zijn wij ook vertegenwoordiger van de merken Matachana, W&H, Newmed en SHP. De apparatuur van dit laatste merk is met name geschikt voor laboratoria. Hierdoor kunnen wij u, van pedicure tot grote klinieken/laboratoria, voorzien van de juiste sterilisatie apparatuur. Vanaf het kleine tafelmodel met een ketelinhoud van 4 liter tot de kastmodellen vanaf 1 STE (54 liter).

Ook leveren wij demiwater apparatuur van verschillende merken. Hierin kunnen wij u voorzien van kleine patronen welke maximaal 425 liter demiwater leveren, tot de grotere drukvaste demiwater systemen.