Home   |   Producten   |   Onderhoud & Storing   |   Over Steras   |   Contact
Welkom bij Steras

WEBECO-sterilisatoren zijn een begrip waar het sterilisatoren betreft. Zij hebben decennia lang hun kwaliteit en duurzaamheid bewezen. Steras is er trots op deze fabrikant van kwaliteitsapparatuur te mogen vertegenwoordigen.

De WEBECO-apparatuur heeft haar reputatie van kwaliteitsproduct  inmiddels volop bewezen. Apparaten die in de jaren "80 en "90 zijn geplaatst, voldoen nog steeds tot volle tevredenheid van deze klanten. Van de nieuwe generatie apparaten mag u dit ook verwachten.
Steras geeft zijn klanten, om die reden, een schriftelijke garantie van tien jaar inzetbaarheid. Voor elk jaar dat die 10 jaar niet gehaald wordt, ontvangt u op een nieuwe sterilisator een korting van 10 procent.

Het nieuwste model is de WEBECO A40-B. Deze krachtige sterilisator is in staat om 6 kilogram instrumentarium te steriliseren en te drogen. Deze belading kan in een cassette, enkel verpakt of dubbel verpakt worden. Voor klinieken is er ook een model met een keteldiepte van 50 cm, de WEBECO A50-B, beschikbaar.

Dit model heeft aan voorzieningen alleen een wandcontactdoos (230 volt) nodig om te functioneren. Zo simpel is het. U heeft er geen externe vacuüm- of persluchtleidingen of watertoevoer voor nodig. Dat zit allemaal al in het apparaat en kan daarom als stand-alone worden beschouwd. U hoeft dus geen extra kosten te maken. De sterilisator kunt u op elk werkblad van 60 cm diep plaatsen.